joi, 2 octombrie 2014

Concurs. Tu si dragostea ta in Orasul Minunilor


Update: Am ales castigatorul:Andrei Ardeleanu! Te rog sa imi trimiti datele tale pe emailul fifistie@gmail.com pentru a intra in posesia invitatiei. Felicitari!







Maine e ziua cea Mare. Trupa Vunk va face ce stie mai bine: un show spectaculos la Sala 
Polivalenta. 

Imi plac baietii de la Vunk si nu, nu pentru ca fie-mea suspina dupa Cornel Ilie (desi 
domnisoara are doar 5 ani si jumatate ) ci pentru ca e singura trupa din Romania care a inteles ca evolutia inseamna sa faci mereu ceva nou, altceva, sa vii cu spectacole la nivelul trupelor de afara.

Concertul de maine o sa fie o premiera in Romania, cea mai mare productie indoor care 
s-a vazut vreodata in muzica romaneasca.

Vunk a creat orasul Minunilor un un concept virtual, o comunitate in care se regasesc multi dintre noi: oameni care vor sa traiasca frumos, cu bun simt care sa respecte adevaratele valori. 

VUNK in Orasul Minunilor va avea o inovatie mondiala din punct de vedere al proiectiilor video si va fi primul concert al unei trupe din Romania cu sunet surround, ca la cinema.

Spectacolul e sold out, nu mai sunt bilete, degeaba mai sunati in stanga si in dreapta.

Fifi are insa o invitatie dubla care o sa o ajunga la castigatorului concursului de azi. 

Daca vrei ca inima ta sa fie langa inima ei/lui in Orasul Minunilor, maine seara la ora 19.00, lasa-mi un comentariu si spune-mi de ce vrei sa-ti duci iubitul/iubita la acest concert. Cel mai frumos 
raspuns castiga! 

Concursul se incheie maine dimineata la ora 10.00 iar la ora 11.00 o sa anunt castigatorul.

Succes!

7 comentarii:

  1. mi-as duce iubitul la concert pentru ca orasu minunilor este si orasul nostru de 2 ani :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru că se apropie ziua lui de naștere,vreau să trăim amândoi o seară minunată în Orașul Minunilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi duc iubita la concert pentru ca imi place cum zburda inima ei atunci cand asculta muzica ce-i place, pentru ca merita sa-si aduca aminte si dupa 8 ani de casnicie ca inca ne iubim, ca si eu pot sa ascult muzica ei, cum si ea asculta uneori muzica mea. Ca iubirea este exercitiul pe care-l faci zi de zi cand ea este somnoroasa si indispusa si vrei sa-i faci pe plac dar nu stii ce....ca iubirea este cand mergi prin oras tinandu-te de mana si ploua, ca iubirea se antreneaza. Doar indragostitul este spontan. Iubirea se cultiva, se munceste pentru ea, faci sacrificii, mai mari, mai mici, dar faci.
    Nu mi-am mai scos iubita de mult la un concert, ce-i drept...si ar fi frumos sa o duc acuma, caci VUNK ii place si ar fi o surprza incantatoare pentru ea! Catalin

    RăspundețiȘtergere
  4. La prima intalnire "zici c-am baut vreo cinci cafele, imi batea inima cu tot cu piele". Il cunosteam chiar daca nu ne mai intalnisem. Dar totul a mers ca pe roate pentru ca " din 1000 de masti colorate", el m-a ales tocmai pe mine. Suntem " doi visatori", avem in comun "tot ce-i bun si ce-i rau". Si nu-i nimic ca n-am nimic, cu el sunt mai bogata decat un seic...:)

    De ce sa-l duc la concert? Pentru ca VUNK e povestea noastra. Minunea noastra!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum 5 ani am ajuns la un concert Vunk intamplator. Pe vremea aia prietena mea facea parte din staff-ul celor din trupa. Eu nu eram prea incantat de concert, dar cand am vazut-o s-au schimbat putin lucrurile :D. Am convins-o cu greu sa-i lase pe baieti sa-si faca treaba si sa vina in partea cealalta de gard, unde sunt platitorii de bilete. Si pe urma a mai fost un pas s-o conving sa iasa cu mine. Sigur, dupa acel episod a renuntat la baieti. De fapt ei au renuntat la ea. Dar nu-i pare rau.
    Anul trecut nu am reusit sa ajungem la concert insa acum as vrea sa merg cu ea si sa-i reamintesc cum ne-am cunoscut.

    Iar ce ti-am spus mai sus este true story :D.

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru ca inimile trebuie sa bata pe frecventa din orasul minunilor ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Andrei Ardelean, eu pe tine te aleg. Data viitoare sper sa am mai multe invitatii si sa va dau tuturor. E ca in Serendipity. Sa imi trimit poze de la concert sa va pun pe blog.

    RăspundețiȘtergere