miercuri, 1 octombrie 2014

Workshopul toamnei pentru specialistii in resurse umane. Cu Catalin Ionescu

L-am cunoscut pe Catalin Ionescu acum cateva luni. Un om extrem de cald, dar puternic. Un profesionist. Genul care a citit cateva biblioteci. Catalin Ionescu a fost "taticul" CODECS Romania. Un om cu o super experienta de peste 20 de ani in consultanta si coaching, management strategic si resurse umane.




Acest domn super destept organizeaza un workshop pentru specialistii in resurse umane. Aveti mai jos toate detalii. 



Primul workshop dedicat oamenilor ce doresc sa ajunga parteneri strategici in domeniul resurselor umane.  

De ce sa te inscrii si tu la acest workshop?


Pentru ca vei afla ce servicii si cum anume sa le oferi catre CEO astfel incat indicatorii de business urmariti sa fie atinsi. Pentru ca vei afla cum sa ajuti la maximizarea profitabilitatii companiei din unghiul HR-ului. Pentru ca vei afla cum sa construiesti procese si mecanisme de lucru care sa conduca la realizarea indicatorilor de business. 

Pentru ca vei cunoaste indicatorii semnificativi din contributia HR-ului la performanta de business a unei companii (indicatori de relevanta HR, indicatori de business, indicatori de sanatate corporativa).

Pentru ca vei sti sa te pozitionezi ca un consultant in domeniul performantelor resurselor umane. Pentru ca vei afla ce inseamna si cum se realizeaza comunicarea diferentiata pe directiile upstream si downstream.

Workshopul include si o sesiune de o ora de coaching personalizat. Oricand, pe parcursul a 30 de zile de la data evenimentului, te poti programa la o sesiune de coaching dedicat dezvoltarii tale profesionale ca om de afaceri in domeniul reusurselor umane. 

Pe langa materialele de curs pe care le vei primi la finalul celor doua zile de workshop, iti oferim cadou si cartea "Valoarea umana a organizatiilor" scrisa de Andrew Mayo, specialist in domeniul resurselor umane, din care vei putea afla mai multe despre cum iti poti atinge idealul profesional.


In plus, ai garantie 100% pentru acest workshop. Daca la finalul celor doua zile nu vei fi multumit, vei primi inapoi suma de bani. Inscrie-te acum si vei avea doar de castigat. Fara niciun risc!


Detaliile workshopului:
    
   Data: 9 - 10 Octombrie 2014
Durata: Workshopul se desfarsoara pe parcursul a doua zile, cate 6 ore in fiecare zi

Locatia: Rin Central Hotel

Tarif:
- 1.275 lei pentru participantii inscrisi in perioada 20 Septembrie - 8 Octombrie 2014- 5% discount pentru trei participanti, apartinand aceleiasi companii

Beneficii:- 12 ore de curs interactiv si practic- diploma de participare semnata de trainer atestat CNFPA- suportul de curs in format tiparit si electronic- consultanta prin email si telefon timp de 3 luni de zile de la terminarea workshop-ului- o sesiune de coaching individual si personalizat- cartea "Valoarea umana a organizatiilor"- returnarea tarifului integral, in cazul in care nu vei fi multumit- coffee break si gustare de pranz Mai sunt doar 4 locuri disponibile!Detalii pe e-mail catalin@catalinionescu.eu sau la numarul de telefon 0722-245900

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu