vineri, 3 octombrie 2014

Exclusiv! In seara asta la X Factor descoperim ca Delia are un admirator secret

Pentru ca sunt fan X Factor mor de curiozitate inainte de fiecare noua emisie sa aflu ce se intimpla, ce mai apare, ce super star se naste, care-s barfele din fata si spatele scenei.

Iata ca va arat o particica din emisia X Factor din aceasta seara, pentru ca stiu ca va plac exclusivitatile si avanpremierele. Delia, femeie maritata si la casa ei are parte de suprize. :)  Un admirator secret...Urmariti secventa:



Cam mult romantism la X Factor, dar cui nu ii place dragoste? Ce femeie maritata sau nu, nu suspina la un trandafir primit de la admiratorul secret...:) Va tot spun ca imi place Delia pentru ca e naturala si stie exact ce vrea. Chiar daca e singura femeie din juriu sunt momente in care o simt cum domina foarte clar.

Tot in seara asta la X Factor urca pe scena un rapper foarte tare care da juriul pe spate si ridica sala in picioare. Are un hit pornind de la mamaliga noastra cea de toate zilele.




Asadar, in seara asta multa dragoste la X Factor, rasete, momente pline de sinceritate. Pentru ca X Factor e un show in care oameni ca mine, ca tine vin de pe strada cu un talent si fara pic de pregatire si daca au factorul X ajung super staruri.

Enjoy :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu