vineri, 26 septembrie 2014

Exclusiv! Vrea sau nu Delia un copil acum?

Imi place Delia. O stiu de la televizor de cand era in liceu si a inceput sa scoata capul in showbiz. Are ceva super autentic in ea. Nu cu fitze si figuri desi are milioane de vzionari pe youtube si sute de mii de fani.

Despre sinceritate in forma pura e vorba si in filmuletul asta. Sa nu uitam ca traim intr-o lume in care toata lumea mimeaza cateva ceva. Mai toate vedetele zic ca ar face un copil ieri. Cate recunosc ca amana pentru ca mai vor sa copilareasca sau nu vor pur si simplu un copil? Sau spun direct: nu cred ca as avea rabdare…

Urmariti discutia dintre Horia si Delia…







La X Factor despre asta e vorba. Despre oameni sinceri. Sa ne gandim la formatul showului. Pe scena vin oameni simpli, total nepregatiti. Fiecare spera ca are factorul X. Si da tot ce poate. Fara repetitii si antrenamente. Si pe parcursul unui sezon vezi transformarile. Un spectaculos before and after. Cum un necunoscut devine un super star.


La X Factor simti emotia in fiecare frame din emisiune. In seara asta o sa il vedeti pe Stefan Banica jr. cu garda foarte jos. Plangand. Super starul fata in fata cu un baiat simplu de la orfelinat, un baiat care vine din orfelinat si se trezeste fata in fata cu Banica, idolul lui.


Asadar, nu uitati: in seara asta la Antena1, la 20.30 X Factor un show care converteste visele in realitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu