joi, 25 septembrie 2014

De ce femeile frumoase şi puternice nu îşi găsesc bărbaţi buni.



În jurul meu e plin de femei super inteligente, atrăgătoare şi…singure. Femei care fac bani au casa şi maşina lor, dar nu au un bărbat. Multe se întreabă de ce. Se uită la altele care-s mai urâte şi mai potolite la 
minte dar care au căsnicii fericite. De ce?

1. O femeie frumoasă şi deşteaptă de cele mai multe ori e şi foarte pretenţioasă. Din start puţini sunt cei aleşi.

2. Bărbatul se declară atras de femeia cu creier bine ataşat şi independentă dar cumva el trebuie să fie şeful şi cu o astfel de parteneră e complicat.

3. Frumuseţea atrage complimente şi puţini bărbaţi apreciază privirile întoarse non stop după femeia pe care ei o ţin de mână.

4. Femeia emancipată nu prea vrea să stea la cratiţă. Sau nu tot timpul. Când conduci un business şi ajungi seara târziu acasă vrei ca 
bărbatul să te scoată la restaurant sau poate să facă el o friptură, nu să stea imbufnat că frigiderul nu e plin de oale.

5. O femeie de genul ăsta trebuie mereu surprinsă pentru că ea mereu poate alege între tine şi ea. Şi s-ar putea in 99% din cazuri să se aleagă pe ea. E genul de femeie care poate să stea şi singură, n-are neapărat nevoie de un bărbat de care să depindă.

6. Femeia frumoasă nu vrea neapărat lângă ea un bărbat frumos ci mai degrabă unul charismatic care să ştie să o pună în evidenţă, să o facă să se simtă la adevărata ei valoare.

7. O femeie de top nu va accepta lângă ea un bărbat mai slab intelectual sau fără ambiţii. Poate la început, dar în timp va vrea un 
partener superior.

8. Dacă el vrea copii, ea vrea să ştie că va rămâne pe primul loc în inima lui, va rămâne mereu iubita nu doar mama copiilor. Şi puţini bărbaţi ştiu cum să facă asta.

9. Bărbaţii sunt laşi. Nu îmi plac generalizările dar să recunoaştem că ei sunt mai pricepuţi la fugă şi la ziduri. Se sperie de sentimentele care îi fac să îşi piardă concentrarea şi atunci devin atleţi de 
performanţă în cursa relaţiei de dragoste.

10. Femeile frumoase, destepte si puternice cuceresc instant si lasa urme adânci în urma lor. De atâtea ori am auzit de la bărbaţi poveşti de genul: “ Am iubit o femeie...era atât de frumoasă şi inteligenta...mi-a 
rupt inima! Nu mai vreau aşa ceva!  Şi stau deoparte şi nu se bagă de teamă că-şi vor pierde suflete şi mai ales minţile.

In concluzie, nu e uşor să ai o astfel de femeie. Şi doar un super bărbat poate să reuşească. Câţi bărbaţi de genul ăsta cunoaştem?


sursa foto, aici.

editorial publicat pe euforia.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu