luni, 6 octombrie 2014

Femeia: preș, cârjă sau bici. Tu de care ești?


Femeia preș

E ascultatoare, raspunde la comenzile barbatului. Nu are idei proprii si nici initiative. Stie sa faca mancare mai bine ca Jamie, aranjeaza perfect franjurii de la covor si a studiat literatura urbana ca sa afle cat trebuie sa aiba stratul de spuma cind ii toarna LUI berea in pahar. Nu vorbeste neintrebata, poate doar atunci cind trebuie sa il laude pe EL: of, iubi tu esti ca nimeni altul.

Femeia cârjă

Rezolva toate problemele familiei si in special problemele LUI. E atat de bine antrenata ca anticipeaza cu rapiditate nevoile partenerului. Ea vine cu pastila pe tavita si cu apa nici rece, nici calda in pahar inainte ca el sa stie ca il doare capul. Barbatul acestei femei nu plateste intretinerea sau nu are habar unde e banca la care platesc ratele comune. Pentru ca ea rezolva tot.

Femeia bici

Ea n-a cunoscut niciodata nesupunerea lui. Da ordine precise si stie exact pe ce butoane sa apese ca domnul care face obiectul iubirii sa devina un sclav perfect. Ea dicteaza intensitatea luminii din dormitor, ce oameni intra in casa si mai ales pe cine nu are voie iubi sa intilneasca la carciuma. Din cand in cand el mai deschide gura sa ceara bani ca nu mai e paine dar ea il ingheata cu privirea: cum sa maninci carbohidrati, tu nu vezi ca ai 106 kilograme????

Femeia perfecta e o imbinare intre cele 3 tipologii. Complicat sa desavarsesti asta. Oare cate dintre noi se califica la vorba populara care spune ca femeia ideala e gospodina in bucatarie, c... in dormitor si doamna in societate? Complicat daca gresesti rolurile si le amesteci.

foto, aici

*editorial euforia.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu