duminică, 15 decembrie 2013

Interviu necenzurat

M-am tot gândit că ar fi o idee bună să fac o serie de interviuri pentru blog.

Da' nu genul ce flori vă plac și ce planuri aveți în viață. Interviuri cu oameni dragi mie. Discuții necenzurate. Încep cu Paula, autoarea Nu mi-e frică!


E prietena mea de 15 ani. Rezistă. Incă:) Interviul e realizat pe facebook. am lasat discutia intacta. Have fun, sa nu aud comentarii legate de limbaj:)))
 
  Conversaţie începută astăzi
22:36

- Auzi, tu crezi ca ești mai deșteaptă ca mine? Că mai mișto sigur ești.
Din pacate nu sunt mai desteapta. Daca se intampla asta acum as fi fost notarita. Si o sa te dezamagesc. Nu sunt nici mai misto. Desigur daca eram ...acum as fi fost intretinuta. Pe mine m-a luat de harnica!
-       Care e prima amintire pe care o ai cu mine?
Erai importanta la Pro Tv Brasov. Si spuneai ceva la o statie. "Alo Vulturu...aici  Corbu". Plm. Te-ai uitat la mine si mi-a spus cu tupeu. "Imi place de tine. Imi plac sprancenele tale." (Pentru cei care nu au avut sansa sa ma cunoasca....nu exista sprancene mai urate ca ale mele). Atunci m-am gandit ca ori esti prefacuta ori esti tampita.
-       Crezi că femeile iubesc mai puternic ca bărbații?
Desi o folosesc des in sensul ca este mereu in discutiile mele ...adica nesimtitilor care ganditi pornografic...imi bag pula zilnic...din reflex... nu am asa ceva la purtator. Dracu' stie cum iubesc ei! Misto unii dintre ei! Misto rau! Diferenta este ca atunci cand se prind ca sunt "prinsi" sau "aprinsi" exista riscul sa o rupa la fuga. Noi vrem poezie. Adica eu ...vreau poezie. Vreau sa imi cante sa ma danseze sa imi pupe incheieturile sa imi ia flori sa ma sarute pe frunte sa ma duca la mare iarna. Eu sunt asa cum ai spus tu. Alerg printre masini in timp ce el sta ca boul la semafor si se gandeste. "Rosu-verde. Rosu-Verde. Trec sau nu trec strada?!"
-       Crezi ca ei pun pe preț pe tocurile de 12 și rujul roșu sau nu?
Nu draga!!! Cum poti sa crezi asa ceva. Ei pun pret pe lumina din ochi. Caldura din suflet. Ciorapi si chiloti curati plus o masa calda gatita aproape la fel de bine ca mama.
-       Dacă te-ai trezi acum față în față cu Daniel Craig ce i-ai spune?
In mintea mea i-as spune sa te fut de trist care esti ca te-ai insurat cu aia care e mai nasoala ca mine. Oricum esti deja bosorog si nu vreau sa iti fac frectie. In realitate ....as fi eu si nu as scoate niciun sunet de jena!!!
-       Există prietenie între femei și bărbați? Mă macină întrebarea asta.
Exista da. Eu sunt adepta acestui tip de prietenie. Am prieteni barbati de la care am invatat multe. Adica sa beau sa injur sa ma uit prin ochii lor la femei. Șiu ca nu pot sa fiu prietena in adevaratul sens al cuvantului cu un fost iubit.
-       Crezi că fifi și lola o sa sfârșească într-o vilă cu piscină în Portugalia pe marginea oceanului?
Aici gresesti. Fifi si Lola nu mai au cum sa sfarseasca pentru ca din noiembrie incoace impart acelasi ISBN. Altfel spus si in 2114 exista riscul sa se gaseasca cineva care sa vrea le afle povestea. Daca te referi la noi doua....ca tot semanam cu ele cat de cat...nu suna rau desi eu prefer Argentina.
-       Care e capitolul tău preferat din carte?
 Culmea....NU este " Capitolul meu preferat". Cred ca sunt doua.

Ala cu Dragoste. Da dragoste.

T
E
I
U
B
E
S
C. 
Si cel in care ea viseaza ca moare si il intalneste pe Gelu.
-       Ce ți-a rămas în cap de la lansare? Ce flash ai?
Ca am intarziat si am dat cu pumnii in portiera. Strigam ca o bezmetica: pula, pula, pula ma fac de cacat. Acolo ma asteptau oameni senzationali din toate etapele vietii mele. Eram atat de cretinizata incat nu mi-am recunoscut colega de banca din liceu si de garsoniera din facultate. Retin ca tu tremurai. Amalia era emotionata. Eu pentru ca nu aveam nimic in cap am spus doar ca sunt misto...iar Mario a inceput sa tipe " Caranfileee te iubesc!"
-       Care e cel mai tare compliment pe care l-ai primit de la oamenii care au citit cartea?
Ca aceasta carte este despre mine. Adica despre ei....Si mi-a mai spus cineva important un cuvant mare dar nu il spun pentru ca imi este rusine.
-       De ce ți-e frică?
"De tine si de noi. De noi doi amandoi". Pai...sa nu ajunga Steaua in B. Sa nu ma trezesc a doua oara in viata mea ca am ciorapii rupti la opera. Sa nu ma amorezez de un taximetrist. Sa nu infiez un piton calcat de masina. Mda...si ma tem ca o sa mor proasta. De bun simtz era sa ma intrebi de ce Nu mi-e frica...dar o sa ma intreb singura. NU IMI ESTE FRICA sa iubesc! Chit ca uneori iubesc gresit. Adio.
22:48
Vezi ca lipsesc litere. Sa faci corectura ca te fut. Sunt praf de oboseala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu