marți, 24 decembrie 2013

Cum lucrează Dumnezeu

Ce frumos lucrează Dumnezeu prin oameni...

Pentru oamenii frumoși, dar necăjiți.

Pentru oamenii frumoși și fără probleme.

Pentru noi toți.

Ea este Nadina. Prietena mea.


Dumnezeu i-a scos în cale 3 copii rămași fără mamă. Se îneca de plâns povestindu-mi cât de săraci sunt. Apoi, a trecut la treabă. Fără să aibă habar cum se strâng banii pentru asemenea cauze, fata asta a convins zeci de oameni să doneze. Și au donat: Peste 30 de mii de lei. Apoi, Gigi Becali a văzut povestea la televizor și a decis să le cumpere o casă.  Nadina scria imediat pe facebook:
Se intampla minuni de Craciun! Madalina, Dorin si Emanuel se muta in casa noua!!! Gigi Becali a fost extrem de impresionat de povestea lor si le va cumpara casa. Toti banii adunati de la voi ne vor ajuta sa le amenajam un camin cum nici nu au indraznit sa viseze vreodata! Luni cumparam casa iar marti seara vor impodobi bradul in noua lor casa, in noua lor viata! Va multumesc, oameni buni! Sunteti senzationali!

MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!!!


Ea este Nicoleta. Prietena mea.



Nicoleta a trecut printr-o încercare cumplită de curând. Pe mulți destinul i-ar fi dărâmat. Nu e cazul Nicoletei. De când o știu îi ajută pe alții. Acum mai mult ca oricând. Datorită ei, de Craciun zeci de femei din adăpostul din Berceni au simțit speranță și căldură. Nico a scris pe blogul ei:


În locul în care este atâta durere și suferință am simțit atingerea îngerilor. Am mai avut sentimentul acesta doar în urmă cu doi ani, când am intrat pentru prima oară într-un salon în care erau copii bolnavi și am cunoscut-o pe Marcela, o tânără care nu vedea și suferea de cancer.


Aseară am cunoscut o lume nouă, o lume în care am văzut chipuri rătăcite, chipuri pierdute sau măcinate de boală, suflete în suferință, dar și ochi blânzi, dureros de lucizi, destine destrămate de oameni sau de neputință, vieți pierdute, mame îndurerate, bătrâne uitate de nepoți sau fii, mame alungate de acasă chiar de cei cărora le-au dat viață...



Ea este Ana Maria. Colega mea. Mi-ar plăcea să mă laud că suntem prietene, dar nu o fac pentru că suntem la începutul relației și sunt superstițioasă.


Ana-Maria e reporterul vieții. Și mai e și o fată super sensibilă. Datorită ei zeci de bătrâni rămași singuri pe lume au acum nepoți. Apelul ei a trezit mulți oameni care și-ai oferit imediat ajutorul. Și bucuria a fost, vorba reclamei, de neprețuit.

Uitați-vă la fotografii.

3 fete frumoase cu suflete mari. Zeci de oameni care se bucură datorită lor. Cei care au primit și cei care au dat.

Cum spuneam: Să îi mulțumim lui Dumnezeu. Așa lucrează EL: prin oameni.

Să aveți sărbători liniștite! Doamne ajută!

Un comentariu:

  1. Eu as putea oferi o casa unei familii , sau femei , in jud OLT, LA TARA , cat se poate de repede ..Acolo locuieste mama mea de 87 ani , avem o casa cu 4 camere, curte mare, fantana, ograda de pasari, gradina de zarzavat si vie,Dorim in schimb sa aiba grija de mama mea si sa-si aiba grija de gospodarie.Facem acte notariale.Doresc sa fie oameni harnici , curati si sa aiba un minim de salariu din care sa traiasca ei , eu asigur plata hranei mamei mele. din pensia ei.Deci sa ramana acolo cu toata casa si gospodaria pentru totdeauna ,Mai multe detalii dau pentru cine imi scrie pe email la angelmarc999@yahoo.com.ASTEPT


    ANGELA
    21 decembrie 2014 at 12:36

    RăspundețiȘtergere