vineri, 31 mai 2013

M-am îndrăgostit de o fandacsie. Chiar de mai multe:)

Am fost luni seara la o prezentare importanta. Nu pot sa va spun acum despre ce e vorba, trebuie sa pastrez secretul pina la sfarsitul lui iunie.

DAR, pot sa va povestesc ca in cafeneaua plina de femei si fete ultra shic era o nebunie totală: invitatele probau si se pozau cu niste palarii. Ah, ce palarii.

M-am indragostit pe loc. Imi place ideea de palarie altfel.  Era acolo si Cosmina Nicolescu, designerul fandacsiilor, căci așa se numesc aceste pălării speciale.  O femeie fină și delicată. Iată ce spune despre creațiile ei:
Fandacsia este o pălărie light, care nu se îndeasă ci plutește,nu acoperă ci ornează și nu umbrește ci atrage atenția. Deci inutilă. Unele dintre cele mai bune lucruri sunt inutile de altfel.
Este un pampon autoironic pentru d-ne mature care știu ca feminitatea e o chestie căzută în derizoriu dulceag pe care doar un gest excesiv îl poate sfrunta. Și uneori să adopți un exces face bine la ten.
Concluziv, Fandacsia este o nebunie temporară cu pene, funde, nasturi și mult plastic. Un plastic nobil pentru ca e pe un cap. Un plastic citat și omnipotent și aiurea hulit.
Este o frondă lejeră, de vară, fără mize prea mari iar stindardul lansat de mine este păsărica roșie care stă chiar în vârful capului fără nici o jenă.









Stiu ca e vineri si e urat afara asa ca daca vreti sa va binedispuneti intrati pe siteul www.fandacsia.ro și vă minunați:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu