joi, 11 aprilie 2013

Primavara după reducerile bune se cunoaşte:)

Finally, a venit si vremea buna.

Deja simteam ca ma lasa nervii usor, usor cu frigurile astea. Si ca sa imi bucure ziua, prietenii mei de la Styx mi-au trimis o oferta. Take a look :)

www.shop.styx.ro
p.s Maine dimineata va povestesc despre un sampon nou nout care face senzatie in Austria!

3 comentarii:

  1. In urma cu ceva timp, am participat la un concurs minunat aici, pe blogul iubitei noastre Fifi (<3), unde am si castigat (DOAMNE CE FERICITA AM FOST) un sampon (pt par deteriorat cu miere si propolis) oferit de STYX! Dragele mele! Se spune ca, INTOTDEAUNA, sa tii cont de sfaturile batranilor si sa te folosesti de retetele noastre traditionale romanesti ca fac MINUNI!!! ADEVAR SPUN GRAIESC EI!! Stiu ca pare o simpla reclama dar, EXACT ASTA VA OFERA SI PRODUSELE OFERITE DE STYX! Cel mai simplu si credibil, cititi ingredientele si va veti convinge singure/singuri! Eu am un par foarte dificil, iar dupa nasterea fiului meu... Doamne! Mamicile stiu despre ce vorbesc! :) Sincer, intr-o lume atat de imbuibata de produse "ECO", cei de la STYX chiar va ofera SANATATE CURATA! MIE IMI PLAC MULT! Va ofer cuvantul meu drept gaj, sau... VA PUTETI CONVINGE SINGURE/SINGURI!! PS. Va recomand din suflet, si crema de corp cu unt de Cacao!! E WOW!! ;) O seara superba va doresc tuturor! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit multe produse de la Styx ( sampon, balsam, sapun, crema de corp - toate in varianta cu lapte de capra- spuma de curatare a fetei, parfum de lime etc ).
    Sunt ADORABILE, as scrie despre fiecare in parte!Imi place ca ingredientele sunt naturale, imi place textura produselor si mirosul atat de adevarat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dap, eu sunt fan declarat de 4 ani. I-am descoperit la un targ acum 4 ani, imediat dupa ce am nascut-o pe maria. Am inceput cu gama bio pentru copii si apoi incet, incet am descoperit toate produsele lor. Sunt senzatie!

    RăspundețiȘtergere