vineri, 12 aprilie 2013

Un sampon cu aroma de vacanta

Cel mai important „accesoriu" natural si una din principalele noastre „arme" in materie de sex-appeal este parul. Parul nu-si poate ascunde starea de sanatate si ingrijire. Parul nu stie sa minta, pentru ca nu-l lasa... capul! Sau, ca sa fiu si mai exactă, scalpul.:)

Am primit ultimul şampon scos de cei de la Styx: samponul cu iaurt si sare de mare.

http://www.shop.styx.ro/
 E conceput special pentru folosirea zilnica. Acizii din iaurt ajuta la echilibrarea continutului de acizi ai scalpului. Extractul de henna din compozitia acestui sampon este renumit pentru stralucirea matasoasa, volumul si culoarea vie pe care o da parului. Tot henna reface structura parului, ii da rezistenta si previne aparitia unor boli specifice ale parului si scalpului. Sarea de mare din compozitie este eficienta in regenerarea parului.

Specialiştii de la Styx ma bat la cap mereu: un par sanatos nu depinde doar de produsele cu care il spalati, ci si de felul in care il ingrijiti! Nu exista un numar fix de zile la care trebuie sa va samponati: parul trebuie spalat destul de des cat sa se mentina scalpul curat, insa fara a exagera! Evitati sa pieptanati sau sa periati parul ud, pentru ca este delicat si se poate rupe foarte usor. Ideal este sa evitati uscatoarele de par. Dupa spalare, parul trebuie tamponat usor cu un prosop si lasat sa se usuce la temperatura camerei. Abia dupa ce s-a uscat poate fi pieptanat sau periat.

Gata, vine sfasitul de saptamana. Bucuresti, coafura rezistă:).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu