joi, 23 august 2012

Programe pentru pechinezi zburdalnici

Acu că m-a liniştit publicul telespectator că pechineza mea nu e chiar pechineză, mă gândesc deja ce facem in weekend. Si uite ce am gasit:
Organizatorii de la dedragulartei.ro au gandit un super program:

Copiii vor fi invitați să descopere drumul spre o gospodărie de pescari fiind ajutați de unele indicii naturale de adulmecat sau de altele atent plasate de către organizatori de observat. Ajunși acolo, vor descoperi că totul are legătură cu apa în jurul căreia se învârt toate celelalte aspecte ale vieții locuitorilor din Ostrov. Diferite jocuri vor accentua importanța apei pentru oamenii din acest tip de univers, iar copiii vor descoperi obiecte, obiceiuri și materiale care ajută la conviețuirea cu peștii și cu peisajul lacustru. O marionetă supriză va spune o poveste iar diferite jocuri de imaginație vor ajuta la conștientizarea legăturii dintre om și mediul în care trăiește. În partea de atelier, în funcție de vârstă, o familie de peștișori se va naște din mânuțe de copii și încredere de părinți. Există și variantă de program pe ploaie. E chiar mai interesant atunci! Programele se desfăşoară după următorul orar: • sâmbată, 25 august, ora 10.00, familii cu copii de 4-6 ani • duminică, 26 august, ora 10.00, familii cu copii de 2-3 ani • sâmbată, 1 septembrie, ora 10.00, familii cu copii de 2-3 ani • duminică, 2 septembrie, ora 10.00, familii cu copii de 4-6 ani • sâmbată, 8 septembrie, ora 10.00, familii cu copii de 4-6 ani • duminică, 9 septembrie, ora 10.00, familii cu copii de 2-3 ani.

Mă gândesc să dăm o fugă duminică. Mai aveţi idee de locuri unde poti sa mergi cu un copil de 3 ani,  sa invete ceva? Ma gandesc la ateliere, cluburi etc.

Un comentariu: