miercuri, 8 octombrie 2014

Nu mă plâng. Doar vă spun...



Prietenii stiu ca fifi e un om tare. A trecut prin multe episoade dificile in viata pe care le-a depasit greu, dar cumva a trecut peste. De multe ori si-a pus si zambetul pe buze pentru ca a stiut ca zambetul o duce pe repede inainte spre mai bine.

Revenind la oamenii din cercul ei restrans, de fiecare data cand unul a avut un necaz ea a fost acolo. De cele mai multe ori prima persoana apelata. De ce? Pentru ca Fifi stie. Sa ii ridice pe altii, sa le arate ca viata e cu multe nuante de gri si ca de fiecare data dupa ploaie vine curcubeul.  Fifi rezolva, fifi are o solutie...fifi stie. E din acea categorie de oameni pe care daca ii calca un tractor se ridica imediat isi sterg hainele de praf si merg mai departe. De fiecare data. ''O sa fie bine" e vorba care a consacrat-o pe Fifi. E ca un tic verbal deja.

Sunt oameni pe care i-a cunoscut si care s-au lipit de ea direct pentru ca spun ei Fifi are o energie care ii face sa se vada mai frumosi si mai destepti. Speciali. Fifi e prietena unica pentru unii oameni care nu au alti prieteni si simt ca ea e omul cu care chiar poti discuta orice. Fara sa judecati supreme. Fifi il ia pe fiecare asa cum e, trece cu vederea ce altii nu admit. Dar, gata ca suna a laudatio deja si nu asta e ideea.

Cand apare o problema vine si o teorie. Teoria care spune cum tu? Tu esti tare, mah Fifi...  tu poti sa treci peste orice, esti puternica...e practica de cele mai multe ori. Dar poate fiecare ar trebui sa se gandeasca ca fifi are si ea nevoie din cand in cand de un umar, sau mai multi. Chiar daca psihicul de fifi e puternic si merge mai departe. Cu zambet, desigur.

Un comentariu:

  1. Haaaaaa...daaa toata lumea te stie cu zambetul pe buze... Si se socheaza daca te vad trista... Cunosc...of

    RăspundețiȘtergere