marți, 9 septembrie 2014

Concurs. 5 invitatii duble pentru un super show sambata seara in Herastrau

Update. Cu ajutorul random.org am ales 5 castigatori: bebestrumfu, Antonia, Valentin, Alina Paduraru si Simona Popescu.  Felicitari! Astept pe mailul fifistie@gmail.com, datele voastre de contact pentru a va anunta cum intrati in posesia invitatiilor.



Povesteam zilele trecute cat sunt de indragostita de Brasov.

Dar, Bucurestiul are punctele lui forte care bat orice oras din Romania. Ne place sau nu aici se intimpla cele mai multe evenimente culturale. 

Se intimpla lucruri minunate si se intimpla foarte des.

Weekendul acesta in Teatrul de vara din Herastrau o sa fie o nebunie! :) O nebunie pusa la cale de oameni frumosi care fac diferenta in lumea muzicii si teatrului.


Spectacolul "Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt" cu  Marius Manole si Bucharest Festival Orchestra dirijata de Cristian Lupes.

Evenimentul este compus din doua parti: prima va fi dedicata muzicii de film, iar a doua parte va sta sub semnul suitei Peer Gynt, de Edvard Grieg, avandu-l ca recitator pe Marius Manole.

Multimedia, lumini, sunet live, muzica, teatru, dans, intr-un singur spectacol....Hmm, suna frumos, suna altfel, suna european.

Cele mai frumoase muzici din filme de Hollywood, Disney si Peer Gynt de Grieg vor rasuna sambata in teatrul de vara din Herastrau.

Bilete pentru acest super eveniment mai gasiti aici.


Pentru cititorii mei, organizatorii pun la bataie 5 invitatii duble la acest super eveniment. 

Regulamentul e simplu: lasati intr-un comentariu de ce va doriti sa vedeti acest spectacol. 

Vineri la ora 12.00 o sa aleg 5 castigatori cu ajutorul random.org.

Succes!

15 comentarii:

  1. teatru si marius manole, cea mai tare combinatie. vreau mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc sa vad acest spectacol mai mult ca sigur deosebit impreuna cu sotul meu.Nu am mai iesit de ff mult timp doar noi doi de cand o avem pe Carli.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru că este un eveniment unic, presărat cu muzică de excepție și o poveste ce te sustrage de la grijile cotidiene și te propulsează într-o lume de basm, la care se adaugă oameni frumoși ce dau poveștii viață!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi doresc mult sa vad acest spectacol. Muzica si teatrul mi-au facut viata mai frumoasa, mai ales in ultimii doi ani.Combinatia de muzica (asigurata de Alexandra Ungureanu,o voce deosebita), proiectii de desene, dans si teatru cred ca va oferi pasionatilor de arta un spectacol inedit. In plus, Marius Manole este unul dintre actorii mei preferati, l-am urmarit in spectacole de teatru ca Insemnarile unui nebun, Revizorul, Crima si pedeapsa, Sinucigasul si nu as vrea sa il ratez tocmai la un eveniment care se anunta a fi atat de interesant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru Marius Manole :) ... şi pentru a-mi aminti de lumea de poveste Disney.
    Oana

    RăspundețiȘtergere
  6. O ieșire la spectacol îmi doresc și eu. Dincolo de faptul că va juca Marius Manole, cred că genul de spectacole de teatru cu orchestră și toate cele sunt rețeta pentru noi seri reușite. Ar mai fi și o ocazie bună de cunoaștere a mitologiei nordice.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-as dori din suflet sa vad acest spectacol, pentru ca sunt o fana infocata a teatrului si a artei, in general, ca si a productiilor Disney. Filmele Disney mi-au facut copilaria mai frumoasa si imi aduc si acum, ca adult, relaxarea in zilele stresante, iar teatrul reprezinta pentru mine o forma de magie in viata cotidiana, pe care atat eu, cat si sotul, o apreciem la maxim. Deci, combinatia Disney, teatru, coregrafie si un spectacol sub cerul liber ar fi o adevarata bucurie pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru Marius Manole..pentru Alexandra Ungureanu....pentru Disney

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-ar plăcea tare să văd „Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt" pentru că, în afară de faptul că teatrul este una din cele mai mari pasiuni pe care le am, cred că avem întotdeauna nevoie de povești. Ele ne fac bine și mai buni. Iar dacă povestea e spusă de Marius Manole, cel căruia n-am avut vreodată ce sa-i reproșez, cu atât mai bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mandria de a proveni din acelasi oras cu Alexandra Ungureanu si Cristian Lupes se adauga la admiratia pe care o am pentru carierele lor de pana acum. In plus, il ador pe Marius Manole si stiu ca il preocupa rolurile geniale pana la sacrificiul de sine. In consecinta, sunt foarte curioasa de rezultatul combinatiei intre arte, premisele pentru un spectacol de calitate fiind suficient de incitante pentru a-mi dori sa-l vad.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru muzica si teatru... pentru Disney si Grieg... pentru Marius Manole...Pentru acei oameni minunati si instrumentele lor (in)cantatoare...si nu in ultimul rand pentru mama mea draga

    RăspundețiȘtergere
  12. Am fost cu fetita mea de 6 ani la Promenada Operei. Acolo am primit un flyer despre acest spectacol.Domnisoara care ni l-a inmanat i-a spus ca se va canta in premiera muzica din Frozen. Ea este cel mai mare fan al acestui film. Ochisorii au inceput sa ii straluceasca si m-a intrebat “ Mami o sa mergem, nu-i asa?”

    Mi-ar place sa mergem impreuna la acest spectacol pentru ca va fi o experienta extraordinara.
    Imi doresc sa ii cultiv gustul pentru muzica de calitate, pentru evenimente culturale de inalta clasa si, in mod deosebit, sa o invat sa aprecieze oamenii talentati.

    In plus, va fi si cel mai frumos cadou pentru prima zi de scoala din viata ei.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am auzit despre Marius Manole, am citit despre Marius Manole si am vazut interviu televizat cu el, dar nu l-am vazut niciodata intr-o piesa de teatru. Ar fi prima experienta live cu Marius Manole :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi doresc sa merg pentru a scapa de stresul sesiunii de restante.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-ar placea sa imi duc fetele la acest spectacol, sa aiba o seara memorabila, cu muzica Disney pe care o cunosc atat bine si cu oameni si artisti interesanti, de la care pot vedea ce inseamna miscare, teatru, emotie... oameni autentici. :)

    RăspundețiȘtergere