luni, 25 august 2014

Sa vorbim despre sex. Aveti programare?




Se intilnesc intr-o seara, dupa mult timp, intr-o camera de hotel. Ea ajunge inaintea lui si vrea ca totul sa fie perfect. Camera, lumina, sampania…tot. S-a pregatit intens. Stia exact cu ce se imbraca, ce parfum, ce crema de corp, rujul, lenjeria, incaltarile… Totul trebuie sa fie intr-un mare fel. Doar ca el ajunge mai devreme decat era programat si o prinde nepregatita. Intra in camera de hotel in timp ce ea se  imbraca: ” Nuuuuu, stai, stai ca nu sunt gata. Stai ca nu m-am incaltat, staiiiii!!! “ el zambeste intelegator.  Poate ca voia doar o imbratisare, poate ca voia totul atunci. Dar, nu. Ea alerga adhdist sa se imbrace, sa se machieze, in timp ce el urmarea amuzat toata agitatia. Cumva sparsese vraja, din obsesia scenariul perfect. Pina la urma au trecut cu umor peste moment…Dar,uneori bad timingul poate sa omoare tot. 

Sunt oameni care fac sex programat. Vine seara, vine si pasiunea. Asta dupa ce ea se demachiaza si se cremuieste si el isi punea pijamaua cea mai buna. Sunt altii care au orar, de 2-3 ori pe saptamana si sunt foarte fericiti asa. Cu sexul lor casnic, programat mai ceva ca vizitele la stomatolog.

Mai e si categoria: oriunde si oricand. Stiu cupluri care fac scenarii nebunesti si le respecta de teama sa nu se plictiseasca. Personaje de film, de desene animate, locuri publice…imaginatia nu are limite.

Mi-am intrebat prietenii ce aleg: programarea sau intimplarea? 

Iata raspunsurile barbatilor:


Sex si atat:). Sexul nu prea trebuie gandit rational, trebuie sa fii pe val, daca simti ca vrei lumanari pui lumanari, daca vrei sa faci sex in lift…atunci in lift! :)) si stii cum se zice, pofta vine mancand :))


Intreabarea e complexa. Depinde daca vorbim de sexul cu prietena, nevasta sau sex de tip George Clooney ( Up in the air ) :)))

Hmm...sunt bune ambele variante ...fiecare cu farmecul ei. Dar,parca e mai bun ala cand nu te astepti..si cu cine nu te astepti …

Am avut o iubita care suferea de scenarita. Ba era Alba ca zapada, ba era dentista sau vrajitoarea cea rea. La inceput a fost fun, ma incita, dar dupa un timp devenise ca o rutina. Erau zile cind ajungeam acasa si poate nu aveam chef de sex dar cumva eram obligat de efortul ei….

Merg amandoua, depinde de circumstante :))

Stii cum e fifi? La inceput o faci in orice conditii. Dupa aia  cand pasiunea se mai duce si apar durerile ei de cap, vin si programarile. Sa faci programat mie mi se pare ingrozitor: as dori niste sex miercuri de la 9 se poate? E odios :))


Iata ce spun si fetele:


Hmm…prima varianta pare mai interesanta.

Nimic programat, in general. Dar as condimenta cu cate un scenariu si o regie, din cand in cand.  Cand pasiunea e mare nu mai apuci sa folosesti recuzita pentru ca vrei sa te infrupti cat mai mult din celalat, ce sa mai cauti alte obiecte in jur...mai mult de o sampanie si un body sexy nu vad. Cind e cu scenariu as mai adauga o pereche de stiletto.

Eu sunt foarte timida. Si iubitul meu e foarte netimid.:)) Sexul e total neprogramat, cred ca daca ar fi cu pregatire n-ar mai iesi nimic…

Nu cred in chestia cu programarea si cu super scenariile desi odata cind eram in vacanta in state, ne-am prefacut ca nu ne cunoastem si el m-a agatat intr-un bar. Am ras mult pentru ca barmanul ala précis a crezut ca sunt vreo dama de companie. Eu in rochie de dantela scurta, iubitul la costum…m-a agatat si eu imediat am plecat cu el in camera ))

NU exista sex cu programare. Mai ales sex murdar. Aaaa….daca vrei ca in cartile Sandrei Brown, se poate sa umpli camera cu flori si sa lesini de la miros sau sa risti sa dai foc la casa de la atatea lumanari. Dar, o partida neprevazuta e muuult mai misto. Ca orice surpriza in viata.


Cred ca atunci cind faci un scenariu singura sau cu el, ridici nivelul de asteptare si creste presiunea. Si de multe ori nu iese cum ai vazut tu in filmele cu Sharon Stone :)) Mai bine pe nepregatite…

Concluzie:

Programat sau nu, sexul ramane subiectul cel mai fierbinte de discutii intre fete, dar si de certuri intre parteneri. Putem sa spunem doar atat: cu sau fara prgramare, sex sa fie. Important e ca amandoi sa aiba aceeasi viziune despre dragoste. Pardon, despre sex am vrut sa spun :)))

articol din rubrica fifi&thecity de pe blogul Cristinei Bazavan, www.bazavan.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu