miercuri, 9 iulie 2014

Text interzis



Daca fructul interzis s-ar gasi in orice aprozar cu sau fara aer conditionat, n-ar mai fi interzis si lumea nu l-ar mai cauta innebunita.

Daca perechea de Loubotoni nu ar costa 1000 de euro si nu ar trebui sa strangi din dinti 6 luni, un an,  poate ca nu ti i-ai dori atat. ( ca sa descoperi apoi ca e de rahat calapodul). Te-ai duce drept la Obor si ti-ai lua slapi. 10 perechi. Toate culorile.

Daca o insula cu palmieri ca aia pe care ii ai la tine pe balcon ...dar in ghiveci, nu ar fi la mii de kilometri distanta, ci la bulgari, ai spune.... ceva mai sexy de atat chiar nu ai gasit?

Daca femeia pe care o iubesti ar fi total lesinata dupa tine 24 de ore din 24, ai muri de diabet zaharat de la dulcegariile ei, fara de care in realitate esti dependent.

Misterul, chimia, jocul. Ne place sau nu, tot ce e perfect, la indemana, fara vreo mica zbatere, ne plictiseste direct.

Uite asa, alergam de nebuni dupa un fruct, pe care nu l-a vazut nimeni in realitate, nu ne cumparam nimic cu lunile ca sa facem basici de la papucii vietii, ne hranim cu poze color din raiuri indepartate si plangem dupa iubirea imposibila.

Pentru ce atat efort? E simplu. Pentru secunda in care pui mana pe fructul interzis iti admiri tocurile cu talpa rosie, ajungi in sfarsit pe plaja mult visata ca sa te ....descalti si sa stai fata in fata cu iubirea. Care isi aseaza buzele peste ale tale.

Atunci, amarul devine dulce, iar timpul nu mai e timp.

Cele mai pretioase intimplari din vietile noastre sunt platite in bucati de suflet...


La lupta, deci:)

sursa foto 

4 comentarii:

  1. Foarte frumos spus Fifi. Ca sa ajungi aici tine de intelepciune si asta vine...mai incolo.
    Azi toti alearga dupa inteligenta si li se pare inteligenta a fi cea mai sexy, care vinde cel mai bine. Din nefericire.
    Avem nevoie de intelepciune si nu de inteligenta. Cu drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca avem nevoie de dragoste si un strop de nebuni. Si astea nu tin de intelepciune, neaparat:) Cu drag si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos spus si foarte adevarat, in special pentru noi, fetele!:) Chiar ma gandeam ce trist ar fi sa ai o gramada de bani iar tot ce-ti doresti sa devina banal, accesibil....pfi!:) Pe de alta parte, nu mi-ar ajunge o viata sa vizitez toate locurile minunate din lumea asta si nici senzatia de shop until you drop n-ar fi de colea:)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana, cred ca si daca ai foooarte multi bani viata e frumoasa:))))). Nu te plictisesti daca ai o activitate. Cat de vazut lumea, inteleg perfect. Eu as pleca undeva in fiecare zi:))).

    RăspundețiȘtergere