vineri, 18 iulie 2014

Locurile mele preferate vara asta

Sa ma ierte iubitorii de soare si de caniculă dar vara asta, despre care ne-au mintit ca la meteo ca o sa fie super secetoasa, e fix pe placul meu. 

A plouat in ultimele 2 luni cat n-a plouat in ultimele 10 veri. Si parca si orasul arata altfel.

Bucurestiul nu mai e ce-a fost. Sunt din ce in ce mai multe locuri faine unde poti sa te bucuri de timpul tau fara stres.

Iata locurile mele preferate din Bucuresti:

1. Pe Promenada - sunt tot felul de evenimente speciale seara iar ziua e super liniste si poti sa stai sa scrii, sa citesti. Asta daca vrei sa stai afara. Inauntru eu merg la Spazio cafe. Foarte, foarte fain acolo. 

2. Terasa restaurantului Joseph - pentru ca exista doua feluri de mancare: mancare in general si mancarea preparata de Chef hadad. Si pentru ca personalul lui Hadad e cel mai profi din tot ce am vazut eu in Bucuresti.

3. Gradina Carturesti Verona - cateringul nu mai e ce-a fost, indraznesc sa spun ca e cam praf, dar totusi locul asta ramane in topul preferintelor mele, pentru ca e liniste si libraria e la un pas. 

4. Gradina Belle Maison Spa - dupa masaj, o dulce leneveala cu ceai si o carte. Va tot spun de spaul asta pentru ca nu are nimic in comun cu zarva orasului.

5. Terasa Yoshi - pentru ca oamenii sunt intr-un fel. Locul e frumos si discret. tocmai au schimbat meniul de sushi, so...e musai sa incercati.

6. Terasa Starbucks de la Victoriei - in weekend dimineata sau duminica la pranz daca mergi cu plodul.  

7. Tucano - pentru prajiturile bestiale si pentru liniste si pentru cocktailurile fara alcool. 

Rugaminte mare: astept inca 3 propuneri ca sa facem un frumos top 10 . 

Va multumesc:)

8 comentarii:

  1. Origo - best coffee ever :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Am auzit ca e foarte frumos acolo, n-am ajuns niciodata

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Ohhh, da! Am uitat de minunatia asta. Poate pentru ca Radu nu m-a mai dus de anul trecut din iarna? :))))

      Ștergere
  4. Restaurantul Kunnai este un asemenea loc.Liniste,rafinament,decenta,servire si personal impecabile.

    RăspundețiȘtergere
  5. La Farine din Floreasca e un loc simpatic. Stylish, cu dulciuri bune, genul potrivit pentru un birou mobil, dar si pentru un mic-dejun de gagici. Si cu brunch de sampanie duminica :-). Si un alt loc fain e Parcul IOR, cu umbra, iarba ingrijita, curatenie si multa civilizatie. Parc care are cateva zone foarte bune de picnic (cu sau fara copii).

    RăspundețiȘtergere