luni, 6 ianuarie 2014

Coman. The Queen



Pe Maria Coman am vazut-o prima data intr-o dimineata pe la 3. Eu lucram la stirile de noapte si ea venise prin redactie pentru ca pleca intr-o deplasare. Nu e genul popular, nu cauta aplauzele publicului larg, deci interactiunea a fost minima. Spre deloc. 

Mi-a parut genul ala super serios care nu zambeste niciodata, de ras nici nu se pune problema. Cine esti si ce vrei? Cam asta era atitudinea. 

Pina intr-o zi cand am vazut-o razand. Ueeei, cum sa va spun: e altcineva cand rade.

E genul de femeie care la o petrecere unde toate divele vin cu rochii negre paietate, ea vine cu rochia vintage din dulapul bunicii si face diferenta. 

A citit 4 biblioteci, are ACEL gen de creier pe care l-as vrea si eu macar din cand in cand,  are un umor nebun si foloseste parfumuri de care noi muritoarele de rand nu am auzit.

Coman m-a invatat sa beau cafea cu sirop de menta, mi-a deschis ochii ca pe lume exista o licoare minune pe nume prosecco si mi-a explicat de N ori ca in viata ar trebui sa iau lucrurile mai usor: "no more drama, fifi, zau."

E prietena careia ii spui secretele cele mai secrete, pentru ca stii ca la ea raman, stii ca daca o suni in miez de noapte ca ai o problema stejar extrema urgenta te scoate.

Rade mult, canta mult, vorbeste singura ( toti facem asta dar ea recunoaste:))

Am ajuns la sedinta foto cu o intirziere de 20 de minute. Am primit un sms suav de la ea: te voi ucide. Ea e zeita punctualitatii, so...

La shooting am ras mult, nu se putea altfel. Diva tot diva: multe haine pentru foto, dar a schimbat doar o esarfa. Am vorbit despre frumusete, fericire si evident despre Londra, dragostea ei. 





Cine esti si ce vrei?  

Hahaha, asta e o privire, nu o intrebare, zau. Stii cum e, suntem pana la un punct ce vrem sa parem. Asa ca zau, queening, princessing, pe-acolo. Si uite cum am stat o ora in dressing sa-mi caut haine pentru azi si facem poze tot in uggi si tot in negru si tot fara tocuri. Na, asta sunt eu. Ce vreau? Vreau sa ajung in Zanzibar, la Etretat, in Scotia, in Cornwall, in Bali si inapoi in Provence. Si asta e lista scurta, de prioritati cum ar veni.



 In 3 cuvinte Maria Coman este...  

Superficiala, snoaba si aroganta. Dar stii asta, nu e vreun secret.

E o vorba care spune asa: sa lasam femeile frumoase barbatilor fara imaginative. Cum comentezi?

Cred ca este un sfat foarte bun. Cel mai bun. Adica pana la urma, fiecare trebuie sa aiba o sansa, nu? Oricum, asta cu urat versus frumos e foarte subiectiv. Unora poate li se par urate esarfele cu cap de mort. Sau poate n-au suficienta imaginatie.


2014, adevar sau provocare?



Intrebarea asta nu poate sa aiba o singura varianta de raspuns, ca te-ai limita la alb sau negru. Si n-ar fi corect, sunt atatea nuante frumoase de gri, incat nu ai cum sa le ignori sau sa le eviti. E pacat. Stii, de exemplu, griul ala de dimineata ploioasa? Pai ala ce vina are sa fie lasat deoparte?



Viata e greu?



Viata e greu, greu. La fel ca si matematica. In schimb, fizica....sunt 3 lucruri importante in viata, m-a invatat pe mine profesorul de fizica din liceu: fizica, muzica si Rapidul.

Ce-i mai important pin.ul sau cardul?



Amandoua.

 Ce e mai important dragostea sau diamantele?
Amandoua. As inclina spre diamante:))) is this lov what I am feeling or diamonds?

 Cat de des vorbesti singura?
 
 Eu? Tot timpul. Tot timpul am ceva sa-mi spun. Si daca vorbesc doar pe 2 voci inseamna ca e bine, uneori e mult mai aglomerat si mai galagie. Mai grav e ca de ceva vreme  am inceput sa vorbesc singura cu voce tare.

 Care e cel mai prost sfat pe care l-ai primit in viata ta?


Habar n-am, ca sunt si aroganta si superficiala si nu prea ascult ce se spune in jur.

 Ce nu ai spune niciodata?



Niciodata :)) niciodata asta vine ori din prostie ori din intoleranta ori din  nu stiu ce. Uite, pe superficial. Nu pot sa sufar maslinele. Daca m-ai intreba acum ti-as zice ca niciodata in viata mea n-as manca masline. Dar asa am zis si cu galbenul. Ca eu niciodata  nu o sa port haine galbene, ca mie nu imi place galbenul, ca e o culoare oribila. Pana l-am descoperit pe galbenul acela. Acuma na, or aparea si maslinele, n-or aparea, habar n-am. Dar a trecut ceva vreme de cand niciodata asta a devenit mult prea usor de daramat.

 Exista prietenie intre femei si barbati?



Mmmmm da, cred ca da. Exista mai multe feluri de prietenie intre femei si barbati...

De ce ti-e frica?

 De multe sau de nimic. mi-e frica de gandaci, de rautati gratuite, de prosti, de boli. DE boli cred ca cel mai mult, e atat de degradanta boala, incat nu pot sa imi imaginez cum ar fi daca. Mi-e frica de inaltime, uneori.







foto: Adi Popa


locatie: Cafeneaua veche

Un comentariu:

  1. maria este o tipa f interesanta. ma batea si pe mine gandul la un moment dat sa o provoc sa se deconspire. mi-ai luat-o inainte, fifi. misto maria asta de aici !:)

    RăspundețiȘtergere