vineri, 17 mai 2013

Cristi Faur, vinovat de calificarea României în finala Eurovision

Am scris de multe ori aici despre succes și despre cum poți să reușești fără compromisuri.

Azi vin cu un exemplu clar: Cristi Faur. E compozitorul care a făcut piesa cu care Cezar Ouatu s-a calificat aseară în finala Eurovision.


Nu vreau sa vorbesc despre frumosul Cezar și nici despre vocea sa de o calitate incontestabilă.

Eu vreau să vă spun despre Cristi.

L-am cunoscut acum 7 ani, pe când eu eram producătorul Observatorului de 19 la Antena1. Aveam o campanie dedicată sinistraților în urma inundațiilor. Cristi ne-a dat un imn, scris și compus de el, imn care a ilustrat muzical campania noastră.

Ne-am împrietenit atunci  și e e unul din puținii oameni care nu m-a dezamagit niciodata.

El m-a învățat că poți să reușești chiar dacă alegi drumul cel greu: fără compromisuri.

După ce a obținut cu Luminița Anghel și Sistem cea mai bună performanță a României la Eurovision, telefonul lui Cristi a început să sune. Și el a spus și da, a spus și nu, de cele mai multe ori NU.

E de admirat în lumea asta plină de cocalari și pițipoance, de pseudocompozitori și cântărețe foste dansatoare, să ai puterea să alegi corect . Să nu scoți hituri de o vară, cu texte pline de perne moi și nu vreau decât să te f...,  să spui: asta fac eu, la acest nivel și nu mă cobor chiar dacă tu pui pe masă un card platinum.

Iată că domnul Cristi Faur e iar la Eurovision cu o piesă în finală.

Eu nu pot decât să mă bucur tare pentru el, să îi țin pumnii strânși și vouă dragilor să vă reamintesc că Eurovisionul e un concurs de creatie, așa se și numește: EUROVISION SONG CONTEST.

Așa că, vă rog frumos, să îi dăm Cezarului ce e al Cezarului ( super apariție și super voce:)) dar să nu uităm de compozitorul care a făcut superba piesă.

Mă înclin în fața ta, Cristi Faur!

ps. bineinteles ca nu am o poza împreună cu el :))))


4 comentarii:

  1. Felicitari amandurora! Si intregii echipe, bineinteles!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am facut pariu ca va castiga Cezar, anul acesta! Afland si aceste informatii noi, sunt sigura ca va iesi invingator! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Penibil este sa lasi comentarii anonime:)

    RăspundețiȘtergere