vineri, 10 mai 2013

Concurs Fantasmagoria

Piesa de pantomimă ‘FANTASMAGORIA’  este un spectacol-reverie în care cei patru actori: Nadejda Dimitriu, Vadim Rusu, Petre Voicu şi Petru Ciobanu, te fac să crezi că ai ajuns în mijlocul unui basm de-a-ndoaselea, în care Ileana Cosânzeana e stăpână aprigă peste trei Păcală rătăciţi prin viscol. 



O poveste care seamănă cu un film rusesc, cu nostalgii şi troiene, ingenios îndulcită cu năzdrăvănii româneşti.


Sala Rapsodia a Teatrului de pe Lipscani redevine, astfel, un spaţiu al jocului, în care limitele de timp sau imaginaţie se dizolvă, găzduind un spectacol al Companiei Passe-Partout Dan Puric, în regia lui Vadim Rusu, o piesă stranie şi fascinantă la graniţa dintre pantomimă şi circ. 


Fără vorbe, dar cu lacrimi de râs şi de plâns.

Fără decor, susţinut doar de mişcările trupurilor, de coregrafia Nadejdei Dimitriu, de luminile reflectoarelor şi de fundalul sonor selectat de Vadim Rusu şi Ilina Pepine, spectacolul “este o feerie în care bucuria actorilor îi gâdilă pe spectatori, pentru ca, după spectacol, toţi să fredoneze aceeaşi dispoziţie: la,la, la” (citat Vadim Rusu) şi să strige în gura mare:
 “Totuşi viaţa e frumoasă!”


Biletele s-au pus în vânzare la casieria din cadrul Teatrului de pe Lipscani. Biletele se mai pot comanda pe pagina de Facebook a spectacolului: facebook.com/piesadeteatrufantasmagoria.


Asta e piesa la care vrea sa vă trimit joi. 

Am pentru voi două invitații, fiecare pentru 2 persoane, oferite de   Compania Passe-Partout Dan Puric. Tot ce trebuie să faceți este să îmi spuneți ce sau cine v-a făcut de curând să exclamați: “Totuşi viaţa e frumoasă!”

Cele mai optimiste povești câștigă, concursul se încheie marti 14 mai ora 24.00. 

Câștigătorii îi anunț miercuri dimineața la ora 10.00, aici pe blog dar și pe facebook. Succes!:)



Un comentariu:

  1. Cand am citit aici, pe blog,“Totuşi viaţa e frumoasă!” am avut o tresarire! Aceasta exclamatie o aud in fiecare zi de la Tudor. Evident, ca nu exista zi in care un copil sa nu faca vreo traznaie, dar cand Tudor vrea sa scape ieftin zice: mama, “Totuşi viaţa e frumoasă!”. Traieste prezentul si lasa viitorul. Asa ca oricat as vrea eu sa educ acest copil, uneori am impresia ca ma educa el pe mine!
    “Totuşi viaţa e frumoasă!”!
    Iar cine nu-l cunoaste pe Tudor... e sufiecient sa spuna in fiecare zi “Totuşi viaţa e frumoasă!”!

    RăspundețiȘtergere