luni, 15 aprilie 2013

O idee pentru Paşte


Mai e putin până la Paşte. Am primit o super ofertă de la Ate Holiday. Aveţi toate detaliile mai jos:


           03 mai Bucuresti – Halkidiki
Plecare din Bucuresti – Piata Victoriei ora 05.00 pe traseul: Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Promachonas – Salonic - Halkidiki. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Servirea cinei (produse de post) la hotel. Cazare hotel Theoxenia 4*Halkidiki . Detalii pe www.theoxenia.gr




04 mai Sfantul munte Athos – Seara de inviere

Mic dejun. Optional, Croaziera de 1 zi la Muntele Athos. Transfer cu autocarul spre port de unde ne vom imbarca pe vaporul de croaziera. Se va viziona de pe mare Muntele Athos- cel mai sfant loc al Greciei si unul din locurile de pelerinaj mondial ale crestinatatii. Aici isi au locul 20 de manastiri, 12 schituri, numeroase chilii, ingloband o populatie de peste 1500 de monahi ortodocşi. In timpul croazierei este asigurat ghidaj audio in 6 limbi. Dupa croaziera, intoarcere la hotel Nota: In cazul in care conditiile meteorologice nu sunt favorabile croazierei, ghidul va va propune variante alternative de excursii optionale.Seara, puteti participa la SLUJBA DE INVIERE la o biserica din zona. Dupa miezul noptii, servirea cinei traditionale de Paste la hotel, incluzand Margiritsa (supa de miel). Cazare hotel Theoxenia 4* Halkidiki.
             05 mai Hristos a inviat!
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a ne bucura de clima blanda a Marii Egee, de peisajul superb ce imbina marea cu muntele, verdele padurii cu auriul nisipului. Pranz traditional de Paste cu muzica live la hotel. Cazare si cina hotel Theoxenia 4* Halkidiki. (Autocarul stationeaza in aceasta zi conform normelor A.E.T.R.)

06 mai Halkidiki – Meteora – Atena
Mic dejun la pachet. Plecare de la hotel dimineata, devreme Vizitarea complexului Monahal de la Meteora, inclus in patrimoniul UNESCO. Se viziteaza una dintre cele mai frumoase 6 manastiri apoi scurt popas la Zervopolis –principalul atelier de icoane bizantine- unde veti asista la procesul de confectionare a icoanelor. Excursia continua spe Atena cu scurt popas la Thermopile –locul sangeroasei batalii ce a avut loc intre polisurile grecesti si Imperiul Persan, batalie ce a ramas in istorie ca un simbol al curajului in fata unei sorti neprielnice. Cazare hotel Achilion 3* Atena. Detalii pe: www.achillionhotel.com

07 mai Atena - Capitala Greciei
Mic dejun. Capitala Greciei, Atena este o metropola moderna si in acelasi timp locul in care a luat nastere Grecia clasica si, prin urmare, civilizatia occidentala. Tur de oras Atena cu autocarul: Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia,etc. Dupa tur, vizita cu ghid local la ACROPOLE si Muzeul Acropolei.(Costul biletului de intrare la Acropole: ~12 Euro/pers). Centrul istoric este zona cea mai importanta zona a Atenei si locul in care mii de turisti vin sa admire Acropole - simbolul democratiei, dealul pe care Parthenonul si alte situri importante sunt localizate.Spre seara, optional, Excursie la Cap Sounion pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon (Fenomen unic in lume!).Intoarcere la Atena. Cazare Atena, hotel Achilion 3*.

08 mai Atena - Peloponez
Mic dejun. Optional, excursie in Peloponez- leaganul civilizatiei mionice. Peloponezul impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii Se viziteaza Istmul Corinth, Epidauros, Nafplio si Micene, unde vom vizita cetatea antica si mormantul lui Agamemnon.Inapoiere la Atena. Cazare Atena, hotel Achilion 3*.

09 mai Atena – Delfi – Paralia Katerini
Mic dejun. Deplasare la Delfi –unul dintre cele mai faimoase locuri din Grecia, cunoscut si in lumea antica drept sanctuarul lui Apolo si altarul oracolului sau. Bogatia ruinelor se impleteste cu muntii magnifici, pentru a face din Delphi un punct de prima importanta in Grecia. Excursia continua spre Paralia Katerini, cu scurt popas la Schitul Sf. Paraschiva de pe Valea Tembi - loc sfant, renumit pentru puterea miraculoasa de vindecare si alinare a durerilor. Cazare hotel Regina Mare 3* Paralia Katerini. Detalii pe www.reginamare.com.gr

10 mai Salonic – Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre Salonic- cel de-al doilea oras ca marime si importanta din Grecia, capitala regiunii Macedonia.
Tur panoramic Salonic cu autocarul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Biserica Sf. Dumitru, Turnul Alb (scurt popas). Plecare spre tara. Sosire la Bucuresti dupa miezul noptii in functie de formalitatile vamale.

TARIF : 355 euro / persoana
Tariful include:

• 3 nopti cazare cu mic dejun si pachet de Paste inclus hotel Theoxenia 4*Halkidiki

- Cina cu produse de post in Vinerea Mare

- Cina traditionala de Paste cu supa Magiritsa in noaptea de Inviere

- Pranz cu preparate traditionale de Paste in ziua de Paste si Cina

• 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Achilion 3* Atena

• 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Regina Mare 3* Paralia Katerini

• Tur de oras Salonic

• Tur de oras Atena

• Ghid local pentru vizita la Acropole

• Excursie la Meteora

• Vizitele si excursiile din program: Delfi, Thermopile, Schitul Sf. Paraschiva

• Transport cu autocar clasificat 4* (mai putin ziua 3)

• Ghid roman insotitor



Transfer gratuit din provincie pe urmatoarele rute de transfer:

• Ruta 1. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia-Bucuresti;

• Ruta 2. Iasi-Roman-Bacau-Onesti-Brasov-Ploiesti;

• Ruta 3. Pitesti – Bucuresti



Oferta e a agentiei Ate Holiday, agentia prin care imi fac fiecare vacanta. Telefon: 0741 093 802

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu