vineri, 7 octombrie 2011

Invitaţie la şuetă



Sunt fan Styx si imi pare rau ca duminica nu pot sa merg la intilnirea cu fetele. Zic sa va va uitati pe invitatie si sa va faceti drum pe la Hobby Caffe. E un mod excelent de a va incepe duminica. Si in plus, aflati si ce mai zic stelele:) Aveti aici toate detaliile:

Echipa Styx Naturcosmetic reia întâlnirile la o cafea sau la un ceai pentru a descoperi împreună minunata lume a uleiurilor esenţiale.

Următoarea întâlnire va fi duminică, 9 octombrie 2011, între orele 10.30 - 12.30. Tema întâlnirii noastre va fi “Astrologia şi aromaterapia” Invitata noastră va fi Rodica Radu, astro – psiho – energetician.

Gazda noastră va fi tot cafeneaua „Hobby Cafe", un spaţiu deosebit, într-o casă care îşi păstrează aerul Bucureştiului de altădată, prin camerele înalte şi uşile masive, un colţ liniştit şi vechi, la intersecţia străzilor Negustori cu Mântuleasa.

Vă aşteptăm cu cafeaua aburind şi un cadou simbolic din partea noastră. Puteţi testa şi cumpăra uleiuri esenţiale pe loc. Coordonate „Hobby Cafe": Bucureşti, strada Negustori nr. 34 (colţ cu Mântuleasa, vis a vis de biserică) www.hobbycafe.ro

Vă rog să confirmaţi participarea la 0762.214.090 sau valentina.nistor@styx.ro Echipa Styx Naturcosmetic www.styx.ro www.shop.styx.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu