miercuri, 6 aprilie 2011

Test de sinceritate. Vă e dor de nişte cartofi prăjiţi?


Cui nu îi e? Poate lui Carmen Brumă, care arată absolut bestial, tocami pentru că de ani buni, nu mai vrea să audă de prăjeli.


Revenind la noi, muritorii de rând, ca să nu creadă cineva, că la Bruges am efectuat doar plimbări artistice, vin cu o mică lămurire. Am fost şi la muzee. La templul cartofilor prăjiţi şi acasă la mama ei de bere belgiană:D.

Muzeul nu te dă pe spate, dar afli care e tehnica de prăjire a belgienilor: prăjesc întîi cartofii la o temperatură mai mică, după care îi scot şi îi lasă la aerisit 10 minute, după care îi bagă, iar la prăjit la foc tare. Am văzut demo la faţa locului şi am gustat din rezultat. Cei mai buni cartofi prăjiţi, ever!







2 comentarii:

  1. O, da, cu usturoi verde ca tot a aparut acum! Salivez deja.....Hey, cum ramane cu dieta?

    RăspundețiȘtergere