luni, 14 februarie 2011

Concurs Styx

Ce poate fi mai ok de ziua indragostitilor decât un concurs doar pentru femei?

Mă iertaţi, dar sunt disperată de inimioarele vieţii, simt că mă lasă inima de la ele. Nu mai pot!

Prin urmare, un concurs acum doar pentru femei.

Intră pe magazinul on line al prietenilor mei de la Styx si spune-mi care produs îţi place mai mult şi de ce l-ai vrea în dulăpiorul tău din baie. Primele 3 dive comentatoare câştigă un parfum şi un set de mostre de la Styx şi sunt primele pe listă la următoarea sesiune de testări de produse ( la prima întâlnire sunt full booked! :)

Şi ca sa vedeţi despre ce parfum e vorba, iată foto şi descriere :



Gama Woman Number One a fost conceputa ca apa de parfum de calitate superioara cu o concentratie de parfum de 20% (apa de toaleta are o concentratie de parfum de 5-10%), fiind o combinatie de uleiuri esentiale pure, obtinute din plante, cu materii prime naturale.
Uleiurile esentiale al fructelor de lamai sunt cele mai importante elemente ale acestei simfonii de parfumuri. Este un parfum proaspat, cuceritor, sensual care te vrajeste prin naturaletea lui. Naturaletea lui provocatoare este data de asocierea extractelor de portocal si mandarine.

8 comentarii:

  1. alpin derm repair crema de zi si crema de noapte si baby crema de corp pt. puiuta!
    super produse naturale...in special cele pentru copii!Vreau sa incerc cat mai multe si nu promit...dar incerc sa ajung pe 19 februarie la intalnire!!! As mai sta la povestit dar plange bebe! pup. julieta

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe 19 sunt ocupate toate locurile, dar data viitoare esti prima pe lista! Felicitari! Ai castigat un parfum si un set de mostre:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu vreau sa incerc crema de fata cu lapte de capra. Din cate am citit, ar fi perfecta pentru tenul meu iar fetele care au folosit-o spun ca face minuni, deci da, o vreau! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am incercat sapunul care m-a scapat de o mare problema existentiala:)
    Iar gelul de dus cu verbina este...fara cuvinte...

    RăspundețiȘtergere
  5. yessss!!!! e primul concurs castigat!!!!.ma duc sa fac lapte ca e concert!!! pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Atat de mult imi doream sa castig ceva de la Styx incat:
    - este PRIMA DATA in viata mea cand scriu ceva pe un blog...si timp 10 min. mi-au tremurat degetele pe tastatura sa ma inregistrez, sa vad unde scriu, ce scriu,etc,etc
    - fiind prima zi de lucru dupa concediu am FOARTE multa treaba, dar am lasat-o deoparte pt. Styx
    ....Sper ca am vazut bine, sunt a 3 a castigatoare:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Gata, fetelor! Vorba politistului faimos: Case closed! Castigatoarele sunt Julieta, Nadina şi Atena. Va rog sa trimiteti un email cu datele voastre de contact pe adresa : valentina.nistor@styx.ro.

    Treceti nume, prenume, adresa unde trebuie sa ajunga premiile! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere