vineri, 18 februarie 2011

Atenţie, mirese!

Am fost o mireasă cuminte.
Nu am alergat de nebună după rochia de mireasă, am avut balerini crem în picioare şi un buchet micuţ de lăcrămioare. Am ales un restaurant frumos şi încăpător şi nu mi-am dorit decât o mare petrecere. Şi aşa a şi ieşit. Poate singura nebunie pe care am făcut-o, a fost să comand tortul de marţipan la ...Baia Mare!
Nu am apelat la un wedding planner şi nu am fost la vreun târg de nunţi. Acum îmi rău, pentru că mi-am dat seama că puteam să îmi uşurez viaţa şi mai făceam şi economie la bani.
Acum 2 săptămâni, am fost la Romexpo. Prietenii mei de la Ideal Mariaj m-au invitat să văd cum e cu miresele profesioniste:). Şi m-am şocat. Sincer! Am stat la coadă ca să intrăm şi când am intrat mi-a luat câteva minute să trec de şoc: nu am mai văzut aşa o aglomeraţie de la ultimul concert la care am fost. Rochii, invitaţii, foto video, pantofi, bijuterii, mărturii, huse, mese, scaune, tot ce vrei! Ba mai mult, mai erau şi concerte cu trupe celebre pe care le poţi avea la nunta ta. Scenele erau desprinse parcă din Say YES to the dress:) Mireasa cu mirele, cu mama, cu tata, cu prietena cea mai bună. Toţi în căutarea rochiei perfecte. Mi-a plăcut agitaţia aia şi mi-au plăcut miresele românce care au trecut de faza cu rochia cumpărata din Obor sau adusă de mătusa Rodica din Turcia... Pentru aceste mirese se pregăteşte acum o expoziţie super deşteaptă.
Organizeaza-ti nunta cu stil dar pe bani putini ! este sloganul expoziţiei Ideal Mariaj care ţine 3 zile şi e fix săptămâna viitoare, de pe 25 pe 27 februarie.

Aşa că dacă eşti o viitoare mireasă care vrea ca nunta ei să arate perfect, e musai să mergi la expoziţia de la Sala Polivalentă.

Am reţinut o chestie care mi-a părut super cool: workshop pentru mirese, cu sfaturi de la cei mai tari specialişti în domeniu. Ei, ce ziceţi de asta?

Şi pentru că îmi plac nunţile, vă invit să lăsaţi un comment aici. Întrebarea e simplă: Cum ai vrea să arate nunta ta?
Primele 10 domnişoare comentatoare, dornice să spună Yes, I do!, câştigă o invitaţie de 2 persoane la expoziţia Ideal Mariaj!


Ne vedem la Polivalentă! Vă pup!


sursă foto: Marithe

2 comentarii:

  1. Yes, I do! dar nu anul asta, insa vreau sa merg la targ sa ma pregatesc sufleste pentru marele eveniment.

    RăspundețiȘtergere