luni, 31 ianuarie 2011

Mai putin EAT, mai mult PRAY, infinit LOVE



Am vazut filmul. Nu citisem cartea. Am mers sa il vad desi prietenele mele, mai tinere mi-au spus: Nu te duce, e boring, e prea lung, e tras de par etc. Dar ma cunosc: daca toata lumea imi spune sa nu fac un lucru, eu il fac. Nu de alta, dar vorba aia: Fifi stie:) Si am stiut si de data asta. Mi-a placut enorm. Julia, Javier( cam putin Javier fie vorba intre noi), Roma mea, Bali si multa India. M-am regasit cu totul in multe din situatii si la sfarsit am inteles de ce fetelor cu care vorbisem nu le-a placut. Cred cu tarie ca trebuie sa treci prin niste experiente, cum e divortul in cazul nostru, ca sa poti intelege anumite situatii. La 2 saptamini dupa ce am vazut filmul, am primit cartea cadou de la prietena mea Valentina. Si am citit-o. Da, e mult mai bună decit filmul. Dar cred ca filmul are plusurile lui, asa ca mergeti sa il vedeti. Cu atit mai mult daca nu ati citit cartea. Si daca e sa imi aleg un cuvint care sa ma reprezinte asa cum in film si in carte personajele au cite un cuvint, am si eu verbul meu: VREAU!

4 comentarii:

  1. Julia fost si va ramane mereu fascinanta. Cartea mi-a placut mult mai mult decat filmul. Nu mi-a displacut dar partea de India chiar m-a plictisit, recunosc. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ca te referi doar la Julia, desi parerea mea e ca Javier face tot filmul:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie nu mi-a placut Javier deloc deci nu cred ca seamana cu Popa :) Julia, in schimb, e preferata mea de cand eram mica, mica!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum sa nu iti placa Javier? Blasfemie:)

    RăspundețiȘtergere