miercuri, 20 august 2014

Intoarcerea la lucrurile simple. Concurs


Update. Castigator este comentariul cu numarul 11.

Alina Mesesan, ai castigat :) astept mail cu datele tale pe fifistie@gmail.com. Felicitari!

O crema buna nu trebuie sa contina parfumuri si tot felul de chimicale, cel putin in opinia mea.

Sapunurile pe care le folosesc sunt toate naturale.

Am aceasta inclinatie pentru tot ce e natural si prietenii mei de la 10 beneficii ma updateaza mereu cu tot ce e nou in materie de cosmetice bio si produse de  ingrijire corporala naturale.

Te provoc la concurs. Intra pe siteul www.10beneficii.ro si spune-mi intr-un comentariu care e produsul natural care iti place cel mai mult si de ce.

Premiul consta intr-un pachet care contine crema de goji, samponul solid de urzica si nuc si sapunul natural de cafea si menta. 

Concursul se incheie miercuri 27 august la ora 24.00.

Castigatorul il aleg prin sistemul random. org si il anunt aici joi 28 august la ora 10.00

Succes!




19 comentarii:

  1. Odorizant de camera cu betisoare, aroma de piersica- ofera o atmosfera proaspata, piersicile sunt fructele mele preferate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fructele de goji, le folosesc datorita continutului mare de vitamine si minerale, sunt foarte benefice pt sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  3. uleiul de ricin http://www.10beneficii.ro/6-beneficii-pentru-familie/ulei-de-ricin-100ml-343.html deoarece il folosesc foarte des la masti pentru par,gene si unghi , un bun cicatrizant dar si calmant al mancarimilor de piele ,lam folosit toata vara ..

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.10beneficii.ro/1-beneficii-pentru-femei/gel-purificator-pentru-curatarea-fetei-cu-neem-150ml-518.html <3 http://www.10beneficii.ro/1-beneficii-pentru-femei/samponul-impotriva-matretii-cu-propolis-250-ml-494.html <3 http://www.10beneficii.ro/1-beneficii-pentru-femei/sapun-revigorant-cu-castravete-75-g-525.html <3 http://www.10beneficii.ro/1-beneficii-pentru-femei/ser-impotriva-caderii-parului-bio-100-ml-594.html <3 http://www.10beneficii.ro/1-beneficii-pentru-femei/crema-anti-imbatranire-cu-ulei-de-argan-si-sambur <3 SUNT PRODUSE NATURALE DE CALITATE CE LE POT FOLOSI CU INCREDERE PE PIELEA CELOR 3 FETITE FELICITARI PT CONCURS SI PREMII

    RăspundețiȘtergere
  5. Crema de zi ultrahidratanta cu acid hialuronic, 50 ml-aceasta crema,pentru ca eu am tenul foarte uscat,iar aceasta crema contine multe beneficii pentru tenul meu

    RăspundețiȘtergere
  6. Produsul meu preferat este: http://www.10beneficii.ro/1-beneficii-pentru-femei/crema-organica-de-zi-35-50-ani-50-ml-667.html atat pentru continutul lipsit de chimicale cat si pentru pretul foarte accesibil

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsul meu preferat este Plasture Biointimo impotriva durerilor menstruale (3 buc./pachet) http://www.10beneficii.ro/1-beneficii-pentru-femei/plasture-biointimo-impotriva-durerilor-menstruale-3-buc-pachet--909.html,pentru ca intradevar iti diminueaza durerile menstruale. Este nemaipomenit!

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.10beneficii.ro/1-beneficii-pentru-femei/scrub-pentru-picioare-cu-piatra-ponce-si-ulei-esential-de-portocale-100-ml-901.html apreciez produsele naturale, neinvazive, precum este acesta; imi doresc picioare frumoase si frumos evidentiate in incaltarile de vara

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu folosesc de vreo 2 ani gama de samopoane de la Bunica Agafia si sunt foarte eficiente. Tousi preferatul meu este http://www.10beneficii.ro/1-beneficii-pentru-femei/sampon-stimularea-cresterii-parului-pentru-par-subtire-si-fragil-retetele-bunicii-agafia-569.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place foarte mult http://www.10beneficii.ro/1-beneficii-pentru-femei/crema-cu-goji-250-ml-506.html, are un pret accesibil si mai ales face pielea fina si o hidrateaza destul de bine

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.10beneficii.ro/3-beneficii-pentru-copii/gel-de-dus-pentru-bebelusi-200-ml-230.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Uleiurile esentiale ,sunt favoritele mele si nu numai , pe www.10beneficii.ro am gasit multe produse care imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.10beneficii.ro/1-beneficii-pentru-femei/sampon-cu-extract-de-henna-pentru-intarirea-firului-de-par-36.html, un sampon care face minuni !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Crema de maini si unghii cu ulei de argan de la Farmec - intra usor in piele si are pret accesibil.
    http://www.10beneficii.ro/1-beneficii-pentru-femei/crema-de-maini-si-unghii-cu-ulei-de-argan-100-ml-635.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Sapun natural cu trandafiri, este 100 % natural, cu apa de trandafiri, contribuie la stimularea circulatiei sanguine, la indepartarea celulelor moarte si regenerarea pielii.

    RăspundețiȘtergere
  16. Deodorant antiperspirant Gerovital H3 - pt ca o protectie de lunga durata impotriva mirosului de transpiratie, si nu lasa urme albe sau galbene pe haine.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sapunul natural cafea si menta, are un miros revigorant si in plus, este eficient impotriva celulitei

    RăspundețiȘtergere
  18. Produsul preferat este Exfoliantul purificator cu Neem, indeparteaza in profunzime celulele moarte si punctele negre.

    RăspundețiȘtergere