miercuri, 28 septembrie 2011

Cu Blue Air de la Madrid

Orice vacanţă de vis are preţul ei. Nu există să nu apară, mai ales pe final ceva urât care să strice toată vraja. Aşa e la mine cel puţin.



Venind acasa din concediul portughez, am luat avionul Blue Air de la Madrid. Prietenii mei ştiu ca sunt fanul acestei companii, pilotii sunt buni si stewardesele frumoase ca în reclame.
DAR, ce te faci cu populaţia din avion? Nu am să uit prea uşor privirile siderate ale puţinilor străini din zborul de ieri. Cum să înţelegi că în avion miroase a mezeluri si carne de oaie? Sau că tatăl s-a gândit că cel mai bine ar fi să-şi bată băietelul direct pe un zbor internaţional, în fond unele amintiri nu se pot cumpăra cu bani,nu? Lumea vorbea tare ca în autobuz, pasagerii strigau unii la alţii pe genul....Doreleeeee! Lânga noi in avion o doamna, plecată din România de 6 ani, asistentă medicală. Se întorcea acasă, mama ei e pe moarte. Femeia îşi făcea cruce din când în cînd de indignare.
Pe partea dreapta însa era adevăratul show. 6 muzicieni( muzicieni nu manelişti, da???) rromi, ca să nu le zic ŢIGANI că îmi sare comunitatea în cap. Tricouri albe mulate, şunci negre în 3 colaci pe burtă, lanţuri cu cruci si icoane imense pe piepturile păroase. Dar asta nu e tot...conversatia era de telenovelă:
- Ai văzut BRO ce faţă de fraier are pilotu? Cine dreacu l-a angajat pe ăsta mă???
- Lasă mă...Scoate mă pe joni şi spune lu fraeru ăla să ne aducă redbul şi gheaţă.
Aveam un singur gînd...să le pun plastic pe gură. Am încercat să aţipesc, Adi dormea deja cu căstile în urechi. Când aproape am adormit s-a auzit un ţipăt care a pus pe silent tot avionul. Se terminase gheaţa aşa că domnul rrom ţipa: OSPĂTARRRRRRR!!!!!!! Toată lumea a tresărit, noi ne-am trezit...a fost un mic moment de linişte, apoi hărmălaia a reînceput.
Dragi sefi ai companiei Blue Air, nu ştiu sincer cine face recrutările la dumneavoastră, dar cred că oamenii care lucrează pe aceste rute ar trebui să câştige înzecit faţă de cei angajaţi de companiile de linie. S-au comportat impecabil cu toţi pasagerii, oameni şi animale:D. Jur că merită o mărire de salariu!

miercuri, 14 septembrie 2011

Depardieu e genial!

Gerard Depardieu a făcut pipi în avion. Ne-a spus-o râzând în hohote,acum 3 săptămâni, Anderson Cooper.

Dar, explicaţiile cu care vine acum francezul sunt de cascadorii râsului:)))))

Un risc asumat: Vacanţa!!!


Vinul de Porto, famoasele Pasteis de Belem, cel mai bun peşte din lume, brânza, tramvaiul 28, briza, Cabo da Roca, Boca del Inferno, întâlnirea cu Valerian, românul prieten de pe facebook, fado.ul...toate astea, fac pur şi simplu să nu mă intereseze, că 3 din 5 europeni suferă de depresie post concediu. Îmi asum riscul, jur!

miercuri, 7 septembrie 2011

Vine Lara Fabian

Mă gândeam dimineaţă că nu mai e niciun concert mare pe firmament. Şi iată că vine iar o veste bună. Lara Fabian va concerta la Sala Palatului pe 17 martie.



Happy!!!!

Bodybebe



Hai că după atâtea zile mohorâte, vine şi o veste bună pentru mămicile deprimate că s-au săturat de hăinuţe roz pentru fetiţe şi albastre pentru băieţei. S-a lansat un magazin virtual, super cool! Sunt mai multe colecţii dar mie îmi place partea cu tatuajele cel mai mult:)

Mai multe, găsiţi aici.

Bravo, Mara!!!

marți, 6 septembrie 2011

Dare to glow

Pe 12 septembrie, se lansează colecţia de rochii de mireasă a Laurei Bercean, Dare to glow. O fotografie in avanpremieră:


foto: Fotokolor

Dacă vă măritaţi şi nu aveţi încă rochia de mireasă, ţineţi minte: Dare to glow - 12 septembrie.